Peuteropvang

Peuterspeelzaal Widerode is een kleinschalige peuterspeelzaal met oog voor elk kind. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen ontwikkelings- en onderwijsbehoeften. Door elk kind te zien en door korte lijntjes met de ouders, proberen we het beste uit ieder kind te halen.

 

Groeien doe je samen!

Kinderen kunnen zich het beste ontwikkelen in een veilige omgeving. Emotionele veiligheid en plezier voor het kind staat bij ons hoog in het vaandel. De werkwijze bij de peuterspeelzaal is daarom ook gericht op het creëren van een sfeer van veiligheid, structuur en geborgenheid. Daarnaast leren de kinderen in een groep met andere kinderen omgaan.

Door diverse activiteiten aan te bieden, proberen wij bij te dragen aan de sociale vaardigheden, motoriek, taalontwikkeling, zelfstandigheid en creativiteit van de peuter.
Er wordt gespeeld in hoeken en met verantwoord speelgoed en kunnen de peuters experimenteren met verschillende materialen.

De peuterspeelzaal is open van maandag t/m donderdag van 8.15 tot 12.15 uur.

Voor de continuïteit en zicht op de ontwikkeling van uw kind gaat de voorkeur uit naar een minimale afname van 2 dagdelen. Mocht dit niet haalbaar zijn, gaan we graag met u in gesprek naar wat wel mogelijk is.

Uurprijs peuteropvang: € 10,25

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Femke Tinselboer (locatiemanager peuterspeelzaal Widerode) door te mailen naar f.tinselboer@varietas.nl

U kunt uw kind inschrijven voor peuterspeelzaal Widerode via deze link.
Middels de ondertekening van het contract gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Binnenkort vindt u hier alle informatie en documenten over onze peuterspeelzaal!